Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dragon

Dragon

För kvinnor är dragon en fantastiskt bra ört eftersom den sägs balansera och normalisera menstruationscykeln. Örten är också kramplösande vilket även stillar menstruationssmärtor.
Vid sidan av det är dragon antiseptiskt och antiinflammatoriskt och allmänt stärkande på flera sätt.
Den har använts över hela världen för dessa egenskaper och bland ursprungsbefolkningen i Amerika var den välanvänd som just kvinnoört och för att ge kraft inför ett hårt arbete. Man gav den också till äldre och svaga människor samt till barn som av olika anledningar led av energibrist.

Stressar du för mycket med migrän eller huvudvärk som följd så kan dragon hjälpa dig. Du kan med fördel göra en olja på den och massera in den vid tinningarna eller dricka den som ett varmt te. Det är alltid bäst att använda färska örter men torkade fungerar också om du inte har något annat. Dragonolja kan du även använda på svullna ben och andra svullnader och om du har gått mycket under en dag och fått ömma fötter.
När du använder dragon i medicinskt syfte kan du också stjälkarna användas. Det finns massor av nyttigheter i dem.

Jag påminner igen om att vara vaksam när du använder naturmedel även om det är kryddor som du har hemma i skåpet. Om du står på andra mediciner och använder örter för invärtes bruk, förutsatt att det inte bara är lite i maten, så är det alltid bra att prata med din läkare först för att undvika korsreaktioner. Dragon bör undvikas om du är gravid eller har problem med magkatarr eller magsår.
Är du gravid och äter för mycket dragon finns det en risk för missfall.