Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Vit salvia

Vit salvia

Känner du ett behov av att inte bara städa ditt hem inför vårens ankomst utan att också rena energierna där du bor så finns det många metoder du kan använda dig av.
Ett av de vanligaste sätten du kan gå till väga är att bränna salvia. Du kan köpa buntar med salvia både på nätet och i de butiker som säljer andliga verktyg och redskap. Samma typ av butiker som också säljer kristaller, tarotkort och rökelser.

Den salvia du vill använda dig av kallas vit salvia och du bränner den inte som ett ljus utan snarare som rökelse. Det vill säga blås ut lågan så snart du fått den att brinna och låt den sedan bara fortsätta glöda. Det är viktigt att du ser till att göra det på ett brandsäkert sätt så låt gärna salvian stå i en skål så att askan kan falla ner i skålen medan bladen glöder.

När du har fått en bra glöd på din salvia går du från rum till rum runt i ditt hem. Gå gärna medsols genom alla rum, runt alla fyra väggar, och låt dem vart och ett få fyllas med salvianrökens väldoft. Använd dig gärna av en fjäder för att på ett mer effektivt sätt vifta runt röken in i alla skrymslen och vrår.
Det sägs att negativa energier i ett hem eller i en person fastnar i salvians rök. Därför är det viktigt att du efteråt också öppnar alla fönster och släpper ut all röken.

Traditionen att elda salvia är mycket gammal och härstammar från ursprungsamerikanerna. Att bränna salvia eller andra heliga örter kallas smudging, att smudga.