Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Tarotkortens betydelse

Tarotkortens betydelse

Tarotkortens betydelser i våra liv kan ha en rådgivande funktion och därmed bli lättare att fatta beslut och få mod att agera. Korten kan öka din kunskap om dig själv, öka din intuition och ge vägledning. Tarotkortens ursprung är fortfarande okänd, men nån pekar på forntida Egypten och Toths bok, som var skriftens gud, någon annan hävadar att ursprung är zigenarfolket eller Rosencreutz. Den mest välkända tarotkortlek är Marseilleleken. Den äldsta behållna Tarotkorten påstås vara från 1392 och ha tillhört Kung Karl VI från Frankrike. Det finns många olika Tarotkortslekar att välja mellan.

Du kan ställa alla slags frågor, små som stora, exempelvis:

Hur ser det ut för mig kommande året?
Hur ser det ut dom kommande 5 åren?
Hur ser det ut idag?
Jag ska börja på nytt jobb – hur kommer det att gå?
Hur ser det ut nutid, dåtid och framtid i en specifik fråga, tex hur ser det ut med kärleksförhållandet? Kommer jag att träffa kärleken?
Vad har jag? Vad får jag? Vad blir resultatet i en fråga.
Fråga småsaker som, ska jag gå på mötet? Följdfrågor på det som, vad har jag? Vad får jag? Vad blir det för resultat av det här mötet?
Hur såg det ut igår, idag och imorgon?
I det Keltiska korset som består oftast av 10 kort kan du lägga upp större händelser som arbetsliv och kärleksliv. Större läggningar ger mer information än om du bara tar upp ett kort eller 3.

Med kärlek Saga