Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Förlåtelse

Dagens budskap – Förlåtelse

Förlåt och du känner dig friare och lättare till sinnet.

Du kanske bär på smärta och sorg som andra orsakat dig själv. När du ser på händelsen med nya ögon, kan du även se att personerna agerat i rädsla i sin tur mot dig. Rädsla och gamla sår skapar försvarsmekanismer hos oss alla. Rädsla att bli avvisad, att bli övergiven, svek, förnedrad och orättvistbehandlad gör att vi agerar med försvar, som kan se olika ut från person till person. När du förstår att de agerat utifrån sin egen rädsla så har du lättare att förlåta.

Man kan fly och har en rädsla för att få panik, känner sig missförstånd bland folk. Kan fly in i alkohol, socker och spelande. Kan bli rädd när någon höjer rösten. Känner bara att hon dyger när hon gör något hela tiden. Väldigt hårda ord mot sig själv.

Man bli beroende och rädd för ensamhet, lider ofta av stor sorg, kan göra sig sjuk för att få uppmärksamhet. Spelar offer och tror att det handlar om att hon har otur i livet. Svårigheter att avsluta relationer på grund av rädsla för ensamheten.

Man kan bli rädd för friheten, att njuta av livet och därför ser till att alltid ha fullt upp.

Man kan bli kontrollerande med rädsla för separation och hamnar i förnekelse.

Man kan bli kylig och okänslig vilket andra tolkar som att inget berör henne. Därför blir det svårt att ha sunda och nära relationer.

Du kan även behöva förlåta dig själv. Du kan bära skuld över tidigare misstag som du kan ha gjort. Ge dig själv en varm kram och säg till dig själv “Jag gjorde så gott jag kunde med dom förutsättningar jag hade då, även om det inte blev som jag önskat”. Tänk sen på alla förändringar du gjort sen sist och hur du växt som människa och blivit mer ödmjuk inför livet.

Med kärlek Saga