Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Tidigare liv relation

Dagens budskap – Tidigare liv relation

Du har frågat efter syftet med mötet med en viss person och svaret vill säga att ni har känt varandra tidigare. Ni möts åter igen för att växa, få lärdomar och tålamod. Denna relation vill sig spegla något inom dig för att du ska få ännu större förståelse. Själsfränder känner igen varandra omgående ofta med starka känslor som attraktion eller sexuella känslor. Oavsett om ni blir tillsammans så är syftet ett helande och personlig utveckling.

Du har många själsfränder som kan finnas inom familjen, arbetskollegor och i kärleksrelationen för ett andligt växande.

Be en bön och visualisera om att få möta din själsfrände. Samtidigt som du jobbar med din personliga utveckling. För vi attraherar likasinnade. Önskar du en ödmjuk partner – visa medkänsla. Önskar du att din partner inte är dömande – sluta döma andra. Önskar du humor – börja se humoristiska serier och inslag.

Lär dig njuta av livet med hjälp av lekfullhet. Exempelvis gå ut i naturen, hitta på något nytt, gå en kurs eller börja träna. Planera in dajter i relationen som att gå ut och äta middag, promenader, bowling och sång. Planera in lek med dina barn som att spela minigolf, hoppa runt på Yoump, bada, baka, laga mat, kittlas och busa med varandra.

Att leka och ha roligt höjer dina energier och attraherar mer roligt in i ditt liv. Attraherar även en välmående ny partner.

Med kärlek Saga