Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Spådom online

Spådom online

Känner du förvirrad, behöver du hitta svar, känner du oron som gnager och rastlösheten som stiger ju mer du tänker på problemen som behöver lösas. Hur du än analyserar hittar du inte svaren du behöver?

Då kan det vara bra att bryta mönstret och ta hjälp utifrån, gärna från ett medium och spå dig online. När du ringer så kopplar mediumet upp sig och får kontakt med din energi och vägledning börjar strömma in som du får ta del av. Om du möter en terapeut så har inte denne samma förmåga att känna in vad du just nu behöver höra. Men dom är fantastiska på andra sätt att tex bryta mönster som inte fungerar och där behöver du vara delaktig i att tala om vad du har för problem och vad du behöver hjälp med i vardagen.

När du ringer och spår dig online så har mediumet olika sätt att arbeta med vissa använder sig av verktyg som pendel, tarot kort, änglakort, kaffesump, spåkulor samtidigt som de är uppkopplade med universum. Så verktygen och budskapen från universum förstärker och ger mer kött på bena, alltså mer information så att vägledningen blir så korrekt som den behöver bli. Det finns olika saker du kan få hjälp med som att fråga om kärleken när ska du möta en person, jobb relaterade frågor, hur ser det kommande året ut, kommer det ekonomiska lösa sig, hur ser vår relation status ut, hitta borttappade saker mm

Med kärlek Saga