Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Reiki-healing

Reiki-healing

Reiki healing är en Japansk avslappningsmetod som bygger på den Österländska filosofin om livsenergi. Som innebär att allt är energi, träd, stenar, blommor och människor är några exempel.

Reiki-healingbehandling stimulerar och sätter igång den egna kroppens läkningsförmåga genom att energin strömmar dit den behövs för att lösa upp blockeringer där energin stagnerat på grund av någon trauma eller negativa upplevelser. Under behandlingen kan man uppleva olika känslouttryck, se bilder, känna av värme, kyla eller bara en skön avslappning. Det är väldigt individuellt. Många av mina kunder upplever en härlig avslappnande känsla efteråt och de känner sig jordade och mer närvarande. Några kan uppleva att de har saknat just denna känsla eftersom de varit stressade, uppe i varm och tankarna har styrt. Reiki-healing kan göras antingen genom direkt beröring på plats eller genom distanshealing, båda sätten är effektiva.

Några behandlingsområden med Reiki:

Stress, utmattning, ångest, sömnsvårigheter, löser upp obalanser i kroppen, hjälper till att lösa upp undangömda känslor och värk på liknande sätt som akupunktur gör som får igång flödet som stagnerat på grund av olika saker.

Reiki-healing är klassad som friskvård. Används på sjukhus bland annat i Norge, USA och England.

Här nedan rekommenderar jag er varmt olika länkar för att ta reda på mer och vart ni hittar personer på våra Danska sidor som ger healing på distans.

Varmt välkomna till healingens magiska värld!

https://www.synskonline.dk/clairvoyance/saga-265/

https://www.synskonline.dk/

https://www.clairvoyant24.dk/

Med Kärlek Saga