Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Känslighet

Dagens budskap – Känslighet

Har du tänkt på att din känslighet är en gåva för både dig och andra?

Har du fått höra att “var inte så känslig”? Känt dig lite utanför och annorlunda med känslan att du hör inte riktigt in någonstans? Vid fikarummet verkar alla andra komma så bra överens, men du känner dig som en åskådare och förstår inte eller vill inte umgås med dina kollegor för du saknar samhörighet med dom?

Det är inte så konstigt, högkänslighet och orkidebarn utgör endast ca 20 procent av befolkningen. Därför är det så viktigt att söka sig till likasinnade för dom finns. Alla behöver vi någon att umgås med för ensamheten är tärande i det långa loppet. Vi blir lätt stressade av ekorrhjulet i vardagen och orkar inte hålla samma tempo som övriga befolkningen. För vår sensitivivetet suger energi när vi tar in alla intryck mång dubbelt starkare än andra, därför behöver vi fler pauser för återhämtning. Lösningen är inte att isolera sig hemma utan även vi behöver umgås med andra likasinnade och vara på arbetsplaster som har en mer tillåtande lugnare miljö. Vi behöver undvika hårda energier så mycket vi kan och det kan vara att undvika TV nyheter, media, människor som inte vill oss väl.

Men hur är känsligheten en gåva för oss? Jo, den kan liknas som en GPS som varnar när vi befinner oss där hårda energier cirkulerar, du kan känna in om du möter en människa om han eller hon käns bra för dig, känna om arbetsplatsen känns positiv eller om det finns ett moln av oro hängandes i luften, du kan komma in i ett rum och känna in om det är en glad stämmning eller tvärtom.

Du kan även spegla dig mot andra. Exempelvis om du möter en kvinna eller man och du känner att hon eller han har en mur mellan er och hen visar på en kyla och ett avståndstagande. Det kan vara så att du själv har en mur som ett skydd för att inte våga släppa in någon annan innanför i rädsla att du kan bli sårad. Du sänder ut denna mur och en kyla/avståndstagande för att den mötande ska hålla sig undan. Och mötande känner av din mur och backar undan för hen tror att du inte vill umgås. Sen att du möter en lika rädd person är för att du ska se mönstret att du själv är likadan för att därefter kunna lämna försvarsmekanismen bakom dig genom själva insikten. Det är en superkraft att kunna se det som “aha nu möter jag en person som är rädd”, men den personen vet bara inte om det och du får absolut inte berätta detta för den mötande för då inkräktar du i någon annans energisvär.

Med kärlek Saga