Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Påfågel

Påfågel

Påfågeln har i ett flertal kulturer världen över varit en symbol för skönhet och stolthet och kunglighet. Den är helt enkelt höjd över de andra fåglarna och avbildas ofta tillsammans med Krishna i den vediska traditionen. De är Indiens nationalfågel och i likhet med kon betraktade som heliga djur. De majestätiska fåglarna symbloiserar där även renhet, oskuldsfullhet och lycka.

Också påfågelns fjädrar har i stora delar av världen blivit något som anses ge lycka till den som hittar dem eller får dem som gåva. Därav är fjädern också vanlig som tatuering och i heminredning. Att bära en fjäder eller att ha den i sin ägo sägs kunna skydda mot olycka och också dra till sig materiellt välstånd. Samtidigt sägs den också kunna locka till sig kärlek, kanske för att den smittar ägaren med sin skönhet.

De tidigaste kristna ansåg påfågeln symbolisera det eviga livet och själens odödlighet och i delar av Ryssland är fågeln istället en symbol för stolthet. Den som sett en påfågel visa upp hela sin fantastiskt färgstarka stjärt kan nog utan problem förstå varför den anses både majestätisk, stolt och vacker.

Om du hittar en fjäder utomhus sägs den vara ett varsel om att du mycket snart kommer att gå in i en ekonomiskt fruktbar period och att du kan förvänta dig att din ekonomi förbättras.