Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Ödla

Ödla

Vi har kommit till den sista bokstaven i djurens alfabet och ett annat av mina favoritdjur träder fram på scenen. Tillåt mig presentera ödlan. symbolen för evigt liv och förvandlig samt återfödelse.

Ödlan symboliserar vår odödlighet men också framgång och pengar. Under tusentals år har den haft en viktigt plats i många olika kulturers andlighet och filosofi, inte misnt för sin kvickhet och anpassingsförmåga. Just det är också ett av ödlans budskap till dig, att anpassa dig efter den situation som är, utan att för den skull förlora din särart, och att försöka hitta största möjliga vinst i det som sker. Även när vi kanske har svårt att se något positivt i våra svåraste stunder så finns det alltid en vinst och en gåva i dem och de är där för att hjälpa oss att ömsa skinn och bli ännu bättre och större versioner av oss själva.

Ödlorna är fantastiska på att överleva det mesta och precis det är ett annat av de budskap den förmedlar till oss. Du klarar det här, säger den. Du kommer att resa dig starkare och du överlever långt mer än du tror att du kan.

I nästa inlägg av min blogg börjar jag en helt ny serie. Du kommer redan i morgon att få lära dig mer om kloka gubbar och gummor och om de kurer och trollramsor som använts av de kloka genom tiderna. Tack för att du följer med!