Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Mus

Mus

Musen har många olika betydelser beroende på var i världen du befinner dig men också beroende på vilket sammanhang du möter den i. Frågar du en människa från Kina så är musen en symbol för rikedom och lyx medan vi här i Sverige använder oss av uttycket “fattig som en mus”.

Det här är ett djur med mycket feminin energi och därför en symbol för fertilitet men även för känslighet, charm och tålmodig uthållighet. Det finns också något väldigt oskuldsfullt och rent över musen framtoning som uppmanar oss att inte förställa oss utan istället våga vara de vi är även om det ibland kan tyckas skrämmande. Styrkan ligger inte alltid i att vara störst och kraftfullast. Tro på din inre styrka och på och din intelligens!

Ofta visar sig musen för oss i drömmar, meditationer eller i den materiella världen när vi står på tröskeln till något nytt. Vi är nyfikna men kanske vi kanske också känner oss sårbara och oerfarna i den nya situationen. I regel är det nya dock något positivt för oss och musen uppmuntrar oss at våga sticka fram nosen och utforska det som ligger framför oss.
Enligt den keltiska mytologin uppmanar oss också musen att lägga märke till detaljerna omkring oss och inte glömma de viktiga små sakerna för att vi stirrar oss blinda på den stora bilden.