Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Lejon

Lejon

Ett lejon symboliserar stolthet, ledarskap och styrka. Om du möter ett lejon i en meditation eller upptäcker att lejon ofta på olika sätt dyker upp i bilder, filmer, symboler eller på annat sätt står du under ett mycket starkt beskydd och besitter tillräckligt mycket inre styrka för att kunna förändra den sitaution du är i och bli den människa du vill vara.

Lejon är kungliga i sin utstrålning och besitter en naturlig makt som de ofta använder med rättvisa men de kan också vara skrämmande när de eller flocken blir hotad. Drömmer du om lejon är det ofta ett tecken på att det är dags för dig att sätta ner foten, återerövra din stolthet och storhet och omfamna din styrka. Likväl kan det symbolisera trofasthet och lojalitet till och från de som står dig nära.

Lejonet som symbol har varit älskat i många kulturer genom historien och är så ännu idag. Då lejonet representerar kunglighet sägs en ring med ett lejon kunna dra till sig rikedom medan ett armband med en symbol av ett lejon sägs kunna ge bäraren det mod som behövs i en svår situation.