Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Helgens budskap – Öppna ditt hjärta

Helgens budskap – Öppna ditt hjärta

Ditt hjärta är klokt och har stor vishet. Det vill att du ska lyssna mer på dina känslor och behov. Och därefter göra dom förändringar som behövs göra. Ofta är det lätt att lyssna på andra och behaga deras behov. Men när ens egna hjärta skriker efter omsorg då lyssnar vi inte. Vi sviker våra behov, kör över oss och använder en piska för att kämpa ännu mer, bli ännu duktigare på att anpassa oss för andra. Vilket i sin tur gör att det blir svårare och svårare att lyssna på vårt egna hjärta.

Så hur har du det egentligen? Behöver du byta jobb? Flytta? Rensa i röran i hemmet för att få plats och göra energin mer lättflytande? Behöver du sätta gränser för din partner, familj eller vänner? Äta nyttigare? Röra på dig mer? Förbättra ekonomin? Vad är det som ligger och gnager inombords som skapar oro och olust så att du inte kan slappna av? Budskapet uppmanar till att göra dom förändringar du behöver, i små steg i taget. Men även att öppna upp hjärtat för kärleken om det är så att du tidigare blivit bränd och sviken. Det är en kortvarig smärta att våga bli sårbar och lämnad än att hela livet gå och längta efter kärlek men att inte tillåta sig det. Vad gör det med din självkänsla? Har inte du straffat dig tillräckligt nu? Tänk allt det goda det medför istället. Både ge och ta emot kärlek öppnar upp för andra goda ting. Plötsligt blir allt så mycket vackrare. Man blir mer tacksam för allt man har och livet blir mer glädjefullt. Någonstans behöver du börja, varför inte ge kärleksfulla ord, leenden och andra goda handlingar i alla möten. Det attraherar goda ting tillbaka. Tänk bara känslan du höll upp dörren för någon, och den tacksamhet du fick tillbaka är den inte underbar? Istället för känslan när du smiter in före så att du slipper öppna upp dörren, vem vinner på det och vad vinner du?

Vad kan du göra idag för att du ska må lite bättre? Kanske handla en bukett rosa rosor som får sprida sin underbara doft i ditt hem. Varje gång du passerar dessa blommor blir du påmind att du är värd kärlek, du kan både ge dig själv och ta emot kärlek.

Öppna upp för kärlekens frö