Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Jag vill tacka er alla som läst min blogg under året och som ringt mig på linjen. Era samtal har varit fantastiska och jag bugar mig ödmjukt inför gåvan att få vara just din hjälp på vägen.

2023 har varit ett oroligt år för många av oss. Krig härjar i världen, larmrapporterna om miljön blir allt fler och matpriserna blir ständigt allt högre. Vi är många som på olika sätt kämpar. Jag ber för ett fredens 2024, för att oron i världen ska stillas, Jag ber för att både du och jag ska få känna lugn i hjärtat när vi tittar på världen omkring oss.

Än en gång, tack för just dina samtal under året som varit!
Du vet väl att vi alltid finns här, ett samtal bort när du behöver prata med någon och finna lite stöd och vägledning på vägen.
Vi ses 2024!