Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Delfin

Delfin

Delfiner anses vara mycket intelligenta och fredliga och de sägs också ha en andlig medvetenhet på ett djupare sätt än andra djur tros ha. Vid sidan av det har de förfärligt roligt i livet. De liksom lever för att ha roligt och för att leka. Ett av delfinens många budskap till dig är därför att omfamna lekfullheten inom dig och möta tillvaron med humor, spontanitet och glädje oavsett vad du än upplever efter vägen.

Vid sidan av klokhet och lekfullhet är delfinen också en symbol för balans, harmoni, lugn och trygghet, likväl som för beskydd, uppståndelse och återfödelse. Möter du därför en delfin under en meditation eller en trumresa eller plötsligt upplever dig vara omgiven av symboler av delfiner överallt i livet så kanske du står inför något nytt, en förändring. Du är på väg att återfödas och återskapas i det liv du lever just nu. Även om förändringar ibland kan tyckas lite skrämmande för många av oss så kan du md delfinen som följeslagare leva i full förvissning om att den transformation du står inför är av positiv natur och att du har beskydd och vägledning också i det som kanske känns svårt.
Delfinen kommer också som en påminnelse till oss om att lyssna på vår intuition och lita på vår egen inre röst.

När vi vet vad delfinen representerar är det kanske inte så underligt att den har fått stå som en av den nya tidens andlighets många symboler.