Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Citronfjäril

Citronfjäril

Om den första fjäril du ser på våren är en citronfjäril anses sommaren och resten av året bli lyckosamma. Den här fjärilen sägs bringa både tur och lycka och föra med sig glädje in i våra liv.

Generellt är fjärilar en symbol för nystart och återfödelse, att krypa ur sin puppa och välkomna livet med öppna armar, och den här vackert gula fjärilen är verkligen inget undantag från det. Vem blir inte glad och känner att livet återvänder när vi ser årets första fjärilar efter en lång vinter?

Om livet har känts trögt ett tag och du har upplevt att du inte riktigt kommer någonstans så kommer citronfjärilen flygande med ny energi och ny inspiration till dig. Den uppmanar oss att kasta av oss det tunga och trötta och välkomna ljuset och glädjen. Det är dags för oss att ta nästa steg i vår utveckling.
– Följ med mig så flyger vi på äventyr, säger den samtidigt som den påminner oss som att varje ny dag är en ny början på ett nytt äventyr.

Citronfjärilen är, trots sin skirhet och sårbarhet, ändå full av mod. Den låter sig inte hindras i sin dans om våren. Sårbarhet är något vackert om vi också inser den styrka vi besitter. Gör dig aldrig hård, men var modig.