Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap

Dagens budskap

Känner du dig orolig och en inre rastlöshet?

Ändra då fokus genom att ställa dig frågan hur kan jag hjälpa andra? Du ändrar du riktning från rädsla till handlande. Genom att du sen gör goda gärningar så får du tacksamhet tillbaka både från andra och dig själv. Du kommer känna dig stolt över dig själv när du lägger huvudet på kudden ikväll.

Du kanske står inför något nytt, någon situation som du inte känner dig säker i och därmed får negativa tankar som “kommer jag klara av det här?” Eller tankar att andra inte tycker om dig. Istället för att prestera och imponera på andra ska du nu tänka goda tankar om andra. Öppna ditt hjärta för alla och ha medkännande för andra. Sen frågar du dig “hur kan jag tjäna?” “Vad kan jag göra idag för andra som lyfter upp dom i energi? Det kan vara små enkla saker som komplimanger, ett leende, fråga hur har du det? Ge en kram eller fråga om du kan göra något för personen?

Ett annat sätt är att meditera en stund och andas djupa andetag. Sen ser du framför dig i bilder den situationen som skapar obehag exempelvis om du ska hålla föredrag i jobbet. Sen föreställer du dig hur din publik leenden tar emot det du erbjuder. Se hur du öppnar ditt hjärta för dessa personer när du märker deras tacksamhet av det du ger till dom i glädje. Samtidigt som du tjänar och ger till andra med goda intentioner för att du vill hjälpa och inte bara vill ha från dom då tillgodoses dina materialla behov. För när du har fokus på att ge, så ger universum tillbaka till dig.

Med Kärlek