Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Integritet mot sig själv

Dagens budskap – Integritet mot sig själv

Idag handlar budskap om att ha integritet mot sig själv och dom handlingar du gör. Låt mig ta ett exempel: du arbetar, du ser till att dina barn har det bra, du går iväg med dom på deras träning. Du lagar mat så den är färdig när mannen kommer hem eftersom du slutar tidigare för att hämta barnen. Du plockar och städar där hemma och sköter markservicen. Du kommer ihåg och värnar om alla andras behov, men glömmer bort dina egna. Du har en inre röst som skriker inombords, “jag vill börja träna igen” men du ignonerar den rösten för du har varken ork eller tiden du tar ju hand om alla andra. Vad gör det med din självkänsla att inte ta hand om dig själv? Du sviker dig själv, du går upp i vikt och blir ännu mer missnöjd med dig själv. Du får skam och skuld känslor, börjar straffa dig själv på olika sätt som att börja äta ännu mer för det ju helt hopplöst att komma iväg och träna då kan du lika gärna äta mer och blir ännu tjockare, du är ju ändå inte värd att ha det bra, eller? Och när du överätit så mår du dåligt, blir nedstämd och tar ännu mer tröstrik mat eller annat destruktivt beteende för att dämpa den känslan. Du sviker dig alltså dubbelt.

Hur kan du göra istället för att börja känna mer glädje och lust i ditt liv? Jo, börja prioritera det viktigaste, nämligen du. Ett senario, när du flyger i flygplan och katasrof inträffar så ska du alltid ge dig själv syre först för att kunna rädda dina barn sen. Om du gjorde tvärtom, gav syre till dina barn, det skulle innebära katastrof för dom har inte den vuxnas visdom att rädda sig ur situationen, och dom klarar sig inte utan dig. Samma sak gäller det här, du behöver din träning och behov tillgodosedda för att orka och vara en god förälder för vad händer om du tappar hoppet, blir sjuk och sängliggandes, vad får barnen för liv då?

Så mitt råd till dig är gå ut och träna, ta egen tid, gå ut i naturen eller gör något annat meningsfullt som ger dig återhämtning.

Med kärlek