Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Retreat

Dagens budskap – Retreat

Kortet kommer med många olika budskap beroende på vilken situation du befinner dig i.

Känner du av inre stress, är förvirrad och vet inte vilket ben du ska stå på, när alla tankar bara far runt huvudet och du inte kan greppa tag i dom vad som är dina tankar och behov och vilka är andras. Ibland kan vi behöva ta paus när vi umgåts eller fått mycket information och råd från olika håll som exempelvis media med tråkiga nyheter. Vi har frågat råd och fått olika tips. Genom mediation och fokus på andningen hittar vi snart tillbaka till oss själva.

Ensamtid med din partner är också gynsamt för ert förhållande. Kanske kan ni ta en liten semester tripp någonstans, varför inte ett härligt besök på SPA eller bara gå ut i skogen och vandra. Men även i ditt egna sällskap kommer du återfå mer energi och lust.

Kortet kan också betyda att er relation tar nästa steg och fördjupas ytterligare. Eller att du möter en ny seriös person om du är singel. Kan också betyda på en kommande förlovning och bröllop.

Om du är singel försök att meditera i din ensamhet över dina tankar om kärlek och känslor. Det kommer att göra dig mer och snabbare redo för ny partner.

Med kärlek Saga