Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Bröllop

Dagens budskap – Bröllop

Kortet vill bekräfta att en framtida bröllop kommer att ske och att du har inget att oroa dig för, utan njut av livet här och nu. Hur det kommer att bli är inte så viktigt just nu. Det som ska ske sker, våga släppa lite på kontrollen och lita på att ni gör ert bästa i själva planeringen.

Om du däremot är singel betyder kortet att du kommer att möta en viktig person som blir dig kär.

Ibland vill kortet oss, att granska våra föräldrars äktenskap och ta till oss dom värderingar vi tycker om och lämna annat bakom oss. Så att vi går in i ny relation med goda avsikter och mål som är bra för oss. Så att vi väljer partner av äkta kärlek och inte gamla förlegade förebilder som inte är bra för oss.

Det kan även betyda att nuvarande äktenskap behöver brytas loss ur, känn efter hur du känner dig och hur ni har det i er relation. Ni kan få hjälp av någon duktig psykolog.

Kom ihåg att smärta förändras med tiden och byts ut till erfarenheter som vi har användning av i livet. Livet blir enklare ju mer upplevelser vi har. Och våga ta emot hjälp. Försoning med oss själva läkar gamla sår och förmågan att våga ta emot kärlek.

Med kärlek Saga