Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Mediumskap

Dagens budskap – Mediumskap

Vill förmedla att du har en naturlig fallenhet att få kontakt med bortgånga anhöriga.

Lita därför på alla intryck du får, det kan vara en röst som säger “jag har det bra”, “jag älskar dig”, “du klarar det här”, “jag finns här för dig”, “jag är stolt över dig, “förlåt”, när du har personen ifråga i tanken så kanske du känner något fysiskt, värme, eller om den anhörige hade smärta i magen så kan du plötsligt få lite ont i magen. Du kan se i bilder, känslor, få plötsliga ideér tro på dom iderna som kommer till dig. Dessa budskap är kärleksfulla och helande för dig och andra. Ibland så får du upp något som du behöver säga till någon annan i din närhet som skulle må bra av dessa ord.

Kan även vara så att du blir manad att fungera som medium för andra. Änglarna vet vilka som har hjärtat på rätta stället med integritet och kallar sådana personer med medial förmåga.

Få kontakt med anhörig som gått bort:

Gå in för att vara själv utan att blir störd, ta fram papper och penna, djupandas en stund för att jorda dig. Sen kallar du på Ärkeängel Mikael och be om skydd och hjälp så att du pratar med rätt person. Sen skriver du precis som om du skulle föra ett samtal. Du kan få upp bilder och ord. Skriv ned allt som kommer upp utan att ifråga sätta och analysera. Om du fastnar be Ärkeängel om hjälp. Avsluta sedan samtalet med att tacka den anhörige och Ärkeängel Mikael.

Med Kärlek