Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Baschakrat

Dagens budskap – Baschakrat

Vill förmedla att tänka bara positiva saker om ditt liv alltifrån hem, karriär, hälsa, pengar för dina tankar drar till sig mer av det du tänker.

Är du orolig för hur du ska klara dig ekonomiskt? Tappar du hoppet om att få ha det bra på alla plan? Är du orolig för din hälsa? Är du orolig för att ditt barn saknar vänner? Är du rädd för att lämna en dålig relation? Är du missnöjd med inredningen i ditt hem?

Det finns många tankar att vara orolig för om man så vill, men det är ju inget du vill ha mer av. Därför behöver du ändra ditt sätt. Sitt ned och fokusera en stund på andningen, tänk dig att du är helt ekonomisk oberoende, känn att du redan har ekonomsik välfärd, känn in värmen och den trygghet det ger och känn tacksamheten av den avslappnande känsla som uppkommer när du litar på att din vision manifesteras nu.

Du kan även fokusera dig på frågan “Hur kan jag förbättra världen”? Då kommer det du önskar att manifesteras automatisk. När du fokuserar på att ge så kommer du automatisk att få tillbaka.

Ibland blir vi nervösa och låter egot styra våra val. Med ursäker som “Jag kommer inte klara det här”, “jag kommer inte vara omtyckt av andra”, ändra då fokus och ställ frågan hur kan jag tjäna andra? Och gå in i det så märker du snart att rädslan och de negativa tankarna släpper efter ett tag. Och du får nya positiva erfarenheter av att kunnat stödja. Du ska inte prestera för att imponera utan av att vilja andra väl.

Med Kärlek