Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Sakralchakrat

Dagens budskap – Sakralchakrat

Kortet kommer med påminnelse om att försöka undvika processad mat, kemikalier och hårda energier.

Du bär på en känslighet och behöver vistas och omges av rena produkter och med människor med goda syften. Din högkänslighet gör att du läser av andras tankar och vilja långt före ens dom själva har gjort det. Du kan komma in i ett rum och känna av trycket i rummet om den är baserad på rädslor och förtryck eller varma harmoniska vibbar. Denna förmåga kan göra dig förvirrad eftersom när du möter en person kan du känna in dennes känslor och tankar och tro att dom är dina egna, det kan vara svårt att skilja på mitt och ditt då. Kommunikation är väldigt viktigt, kanske kan du fråga “nu fick jag denna känsla eller tanke känner inte riktigt igen den, säger den dig något?” Eller om du mår bra innan du stiger in i rummet och direkt mår sämre så vet du att det är andras energier, på så sätt kan du även skilja dessa åt.

Ett annat sätt är att meditera för när du är mitt uppe i dina och andras känslor så får du svårt att bena ut. Börja djupandas, fokusera på känslan av kroppen när du står upp eller sitter, hur känns det i bena, rumpan, hur känns kläderna mot kroppen och sen fundera på vilket sätt andras du bäst genom näsan, munnen, magen sen fortsätter du andas drar in djupa andetag och fokusera exakt när utandningen börjar. Kommer det nån tanke upp ok där kom den tanken upp och släpp den som en fjäril flyger upp från din handflata och fortsätt fokus på andningen. Det kommer få dig till njuet och hjälper dig att släppa tankarna som håller dig fången för stunden.

Det här är även viktigt för dig som vill öppna upp ditt tredje öga och intuitionen, äta bra och vistas bland goda människor och situationer. Harmonin gör att du kan lyssna på dig själv och intuitionen. Våga bekräfta allt som kommer till dig. Även yttre tecken, meningar som du råkar höra, fjädrar, nummer, drömmar kan vägleda dig vidare.

Med kärlek Saga