Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Attraktionslagen

Dagens budskap – Attraktionslagen

Nu när du har blivit mer känslig och medveten om energier så ändras dina relationer och aktiviteter.

Attraktionslagen innebär att lika söker lika och du dras till människor och situationer med syften som liknar dina egna. Till exempel om du är en kärleksfull person och ser det goda i varje människa så kommer du att dra till dig andra kärleksfulla människor och situationer. Du kommer även att stöta bort människor som är mer ego baserade. Du kanske upptäcker att de relationer du har och vad du tycker om håller på att förändras. Genom ett undvikande av vänner som inte längre är intressanta eller så känner du motstånd till ditt arbete eller någon fritidsaktivitet som du tidigare tyckte om. Det är vanligt förekommande i den andliga utvecklingen.

Du drar till dig nya härliga relationer, jobb och situationer som är mer i samklang med din andliga utveckling. Om du har oro och skuldkänslor be änglarna hela och omvandla dem.

Du kan kalla på Ärkeängel Raguel och Camael och säga följande:

“Ärkeängel Raguel och Camael, hjälp mig att vara sann mot mig själv i den här förändringen. Jag ber er om hjälp att reda ut mina relationer och alla andra områden i livet där jag förändras. Vägled mig med medkänsla och integritet så att alla inblandade blir välsignade. Tack för att ni hjälper mig.”