Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Ärkeängel Mikael

Dagens budskap – Ärkeängel Mikael

Ärkeängel Mikael är en kraftfull ärkeängel som vakar över skyddsänglarna och över jordens befolkning. Han är den som slås för oss människor.

Du fick det är budskapet idag för han vill förmedla att han är med dig just nu. Det är lätt hänt att vi tar felaktiga beslut när vi är rädda. Ärkeängel Mikael har kommit för att upphäva resultatet av våra beslut. Han finns här för att skydda dig och din familj. Han lånar gärna ut sitt mod, om du ber om det, när du står inför svåra beslut som att lämna ett arbete som inte är bra för dig, när du står i ett missbruk och behöver hjälp eller lämna en relation. Han kan också hjälpa dig i ditt yrkesval och ditt livssyfte. Du kan be om råd om vilket steg du behöver ta för att komma vidare i varje situation som du står inför.

För att lättare bena ut alla dina tanker som far runt i huvudet, så kan du gärna skriva ned alla tankar och känslor som dyker upp och om du bär på något som du vill släppa. Du kanske vill kämpa för människor som inte är lämpade för dig, så blanda inte in människor i det du vill kämpa för. Skriv ned och lämna sen det åt Ärkeängel Mikael. Du kan släppa brevet ut med vinden så att det flyger till honom eller posta det. Du kan lägga brevet i en fin ask med datum på och återkomma efter några månader och se vilket resultat det blev. Du kan även skriva i ditt sinne genom att se dig skriva ned det du vill lämna över till honom för han kan ta denna kamp åt dig, du är inte ensam. Skriv ned och försök sen att släppa och ha tillit.

Med Kärlek