Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Budskap till helgen – Den nya kärlekens ängel

Budskap till helgen – Den nya kärlekens ängel

Jag tillåter kärleken komma in i mitt liv, låter den blomstra, och mitt hjärta blir helt igen av kärlek. Kärleken får mig att känna glädje, hopp och tillit. Den ger hopp om allt underbart man någonsin drömt om kan vara möjligt.

Ny kärlek får ditt hjärta att öppna sig, får oss att lyfta, förvandla oss, gå med lätta steg med känslan av trygghet. Kärleken får problemen att te sig mindre svårt. Kärleken kommer när den kommer, den utvecklas i sin egen takt och visar sig på sitt sätt. Den tar fram det bästa ur oss mot oss själva och andra. Kärlekens skönhet kan läka allt som är trasigt inom mig, jag är fri att älska och jag ser kärlek i allt, känner tacksamhet för allt jag har och upplever. Ser det positiva i min omgivning och allt som sker. Har kärleken till mig själv och hittar alltid nya lösningar till det ännu bättre. Kärlek läker alla sår efter separationer. Mitt hjärta blir helt av kärlek.

Med kärlek