Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Budskap för vecka 4 – Godhetens ängel

Budskap för vecka 4 – Godhetens ängel

Godhetens ängel vill förmedla att ta vara på all godhet som finns omkring er. Se det vackra, om det så är en snöflinga, solsken, en tavla, smycken, ett leende, en god gärning, barn som skrattar och leker.

Va med och sprid kärlek genom att göra goda handlingar både för dig själv och omgivningen. Säg hej, håll upp dörren, le, lyssna eller säg något fint till en annan person. Gå den där promenden som kroppen skriker efter. Gå ut och full dina lungor med härlig frisk luft. Gå ut och hälsa på dagsljuset och känn hur hela din kropp vaknar upp i ett leende.

Hjälp någon behövande, gå handla åt någon, sänk kläder eller bidrag till hjälporganisationer. Genom att få någon annan att må bra så kommer du automatisk själv att genast må lite bättre i sinnet. Kanske är det du själv som behöver en hjälpande hand idag, vågar du be om hjälp? Vågar du erkänna dig värdig att ta emot hjälp? Hur kan du hjälpa dig själv idag för att ta ytterligare ett steg mot välmående? Älska dig själv i alla lägen oavsett omständigheterna, ha medkänsla med dig själv, att älska de vi är bekräftar att vi är värda det vi säger att vi vill ha. Det påverkar allt vi gör i livet, våra relationer med andra och vad vi ger oss själva tillåtelse att njuta av. När vi erkänner oss värdefulla finner det goda sin väg till oss. I form av kärlek, hälsa, glädje, framgång, skönhet, nöjen och harmoni. Våga se dina goda egenskaper som speglar vårt egenvärde och vår förtjänade respekt.

Du kan be Godhetens ängel om hjälp med att inse vilka gåvor du har och att uppfylla ditt öde genom att göra gott i världen. Låt dina goda egenskaper lysa upp där det behövs.

AFFIRMATION

Jag vet att jag är god rakt igenom.

Ha en underbar vecka i Kärlekens och Godhetens tecken.