Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Varningssignaler

Varningssignaler

Det går aldrig att se utanpå en annan människa om den är kapabel till att misshandla någon, men det finns en hel del varningssignaler som kan vara bra att vara uppmärksam på. Ofta kommer våldet smygande, när han fått in dig i sitt nät. Kan även vara en hon, skriver han för enkelhetens skull.

Var uppmärksam på hans kvinnosyn 
Hur pratar din partner om tjejer i allmänhet, kommenterar han hur de är, klär sig och vad säger han om sina kvinnliga arbetskamrater. På så vis kan du tidigt lägga märke till hans attityd till kvinnor. 

Han klagar ofta på dig eller visar sig missnöjd med miner och kroppsspråk 
Din partner är ständigt missnöjd med ditt beteende. Han tycker att du är för känslig, för lat, för uppkäftig, för tjock, för smal, ful, för pratsam, för tystlåten och tråkigt, dum, klär dig fult, dina vänner och familj är en bunt idioter och kålhuvuden. Du tänker bara på dig själv. 

Se upp för svartsjuka 
Män som visar upp överdriven svartsjuka har ett starkt kontrollbehov. Är du tvungen att stanna hemma från AW, firmafester, utekvällar med tjej kompisar på grund av hans attityd eller det dolda hotet, om att det kommer bli konsekvenser. Då styr hans behov ditt beteende och du blir isolerad från andra. 

Har han förändrats? 
Du upplever att din partners personlighet ändrats sedan ni inledde er relation. Humöret blir sämre och han blir alltmer missnöjd och kontrollerande. Detta kommer oftast smygande. Ofta ser man varningssignaler i början, men det är lätt att blunda för dom. Är det en stark passion så kan det blandas ihop med tron på att jag är kär och älskar denna man. 

Är du övervakad? 

Måste du detaljredovisa var du varit och gjort? 
Brukar din partner gå igenom dina saker, läsa dina sms- eller e-postmeddelanden? Brukar han gå igenom din väska eller dina fickor? Det tyder på att han är svartsjuk och har svårt att kontrollera sina känslor. 

Är han våldsam mot saker och djur? 
Får han utbrott och slår sönder saker i hemmet. Kanske kastar han porslin eller slår sönder dörrar. Är han våldsam mot era husdjur. Detta är våldshandlingar som är ägnade att skrämma. 

Har han börjat bli hårdhänt eller knutit näven åt dig? 
Det är en markering om vad han kan göra mot dig. Även att ta sönder saker är ett hot för att skrämma dig vad han kan göra mot dig nästa gång, så passa dig. Nästa gång kanske han slår dig på riktigt.