Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Spå i kort

Spå i kort

Medium kan använda sig av olika kort som Tarotkort, Orakelkort av olika slag, vanliga kortlek och gudinnekort mm. Det är ett sätt att förutom att kanalisera budskap även bekräfta budskapet i ett slags 2 stegs bekräftelse.

Tarotkort kan man lägga i stjärnan i keltiska korset över en besämd person för att se hur närmaste året ser ut. Man kan lägga kort 1 år framåt för att se tex hur jobb situationen ser ut. Man kan även lägga under kortare tidsperspektiv. Man lägga kort i 3 steg och se var man står det förflutna, nutid och framtid. Man kan spå om kärleksliv, arbete och olika situationer man står i. Det är individuellt hur man jobbar med korten. Vissa läser bara av intuitivt korten och varje läggning har korten nya betydelser beroende situation och person man lägger kort för. Man är alltid uppkopplad med sin andliga guid och vägledare. Korten läser av energierna man efterfrågar. När jag får ett samtal så ser inte jag personen och vet ingenting om hen vilket gör det lättare för mig att lägga kort, då är det som ett blankt papper att fylla på med budskap. Då blir det även en säkrare tolkning. Uppkoppling sker direkt när personen ringer mig och jag svarar, då får jag kontakt med guider.

Det är osäkert var tarokortens ursprung kommer ifrån men en teori är att det ursprungligen kommer från forntida Egypten. Andra tror från zigenarfolket och eller från Rosencreutz.

Jag själv använder mig av TAROT of A. E. Waite som är en av de starkaste korten, men jag läser av även andra kort i läggningen i form av olika orakelkort.

TAROT of A. E. Waite är ett kortlek med 78 kort och utkom första gången 1909. Waite beslöt att göra en egen kortlek där hans kunskap om den esoteriska traditionen skulle framhävas på alla korten. Vilket var en stor förandring och anledningen till att kortleket har blivit så populärt. Utgåvan följer noga de färger som återfinns på en orginallek för tolkning av färgerna har en stor betydelse.

Stora Arkanan består av 22 kort och är numrerade med romerska siffror. Korten visar på stora omfattande händelser och betydelser.

Lilla Arkanen består av 56 kort och är uppdelade i fyra sviter om 14 kort vardera. Visar på i första hand på mindre händelser som vardagliga frågor.

Med kärlek Saga