Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Ditt horoskop

Ditt horoskop

Ett horoskop bygger på din födelsedatum, plats och klockslag. Även tolkning av planeternas läge och under födelsen. Man kan dela in horoskopet i de tolv stjärnteckerna som är Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna, Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen och Skytten. Stjärnteckerna kan man i sin tur dela upp i de 4 elementen som är jord, luft, vatten och eld. Elementerna visar på olika problem som personen i respektive stjärntecken behöver hantera och övervinna.

De fyra elementen är följande:

Jordtecken: stenbocken, oxen och jungfrun
Lufttecken: vattumannen, tvillingarna och vågen
Vattentecknen: fiskarna, kräftan och skorpionen
Eldtecken: vädur, lejon och skytten


Jordtecken är ofta jordnära, skapar ordning och reda, ambitiösa, är lugna, trivs med traditioner. Vill gärna vara självförsörjande och klättrar i karriärstegen.

Lufttecknen: är tänkande, rättvisa, intellektuella, nyfikna, mycket sociala, samarbetar, förmedlar och kommunicerar gärna mycket. Man kan hitta vågen i yrken som domare, jurister mm

Vattentecken: känslosamma, reagerar ofta starkt i sina känslor, hemmakära, intuitiva, känner in andra människor, empatiska, drömmande och de gillar skönheten i livet. Konstnärliga yrken och intressen, företagare i och med den fria själen som behöver utrymme och skapande.

Eldtecken: är energiska, reagerar kraftigt på orätter, är spontana, äventyrliga, de speglar ofta trygghet och har en utstrålning som ger en skön värmande känsla. Man ser ofta eldtecken i ledande chefsroller och företagare.

Med kärlek Saga