Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Ditt änglaterapi budskap idag och vad du behöver tänka på

Ditt änglaterapi budskap idag och vad du behöver tänka på

Böcker – Ditt livsändamål är att skriva, läsa, redigera eller sälja andliga böcker.

Detta kort dyker upp när du frågat efter ditt livsändamål. Du vet redan att du känner starkt för heliga och andliga böcker. Det här kortet bekräftar att du är redo att vidareutveckla din kärlek till böcker. Du är medveten om vad detta innebär eftersom du har drömt om att få ägna dig helhjärtat åt bra böcker.

Kortet betyder också att svaret på din fråga står i en bok. Var därför uppmärksam på titlar som du blir rekommenderad eller böcker som mystisk faller ut ur bokhyllor och som innehåller meddelanden till dig.
Detta kort uppmanar dig att göra något åt de drömmar du har som rör böcker. Vare sig du bestämmer dig för att skriva en bok, öppna en bokaffär eller läsa mer, ska du ta nästa steg utan att vänta. Som du ser nedan så assisterar änglarna dig i din stävan.

Övning

“Ärkeängel Gabriel, kom till mig nu. Jag ber dig att hjälpa mig att stärka mitt mod och min tillit för att komma vidare med mina bokrelaterade önskningar (berätta för Gabriel om dina drömmar som rör böcker). Tack för att du motiverar mig och hjälper mig att organisera mig så att jag ägnar tid varje dag åt mitt hjärtats sanna önskan och tillåter mina drömmar att bli manifesterade på ett gudomligt perfekt sätt utan dröjsmål”

Saga