Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens tänkvärda ord

Dagens tänkvärda ord

Du är en aktiv kvinna eller man som söker kärlek och lycka, men var finns den om inte hos dig själv först. De du behöver göra är att se till dina behov först, så att du är och blir stolt över dig själv. Då har du lättare att vara dig själv i ett förhållande och blir inte lika lätt medberoende till att den andres behov är viktigaste. För då kan du tappa bort dig helt, tappa fotfästet och gå in i en grå dimma som är förvirrande och skrämmande. Till slut blir du en grå vålnad som ser på vid sidan av hur livet levs av andra. Andra är lyckliga, men du står helt tom och bektraktar livet i din ensamhet, sorg och utanförskap. Bli din egen regisör och bli delaktig i ditt liv. Du föddes för att njuta av livet. Njuter du av livet?  

Hur vill du leva ditt liv? Vad är värt att göra nu? Du har bara denna stund på jordelivet, och varför inte göra det bästa nu för varje dag. Du har ingen aning hur länge du lever, hur länge dina anhöriga och vänner lever. Lägg därför all drama åt sidan och låt inte dina negativa tankar tala om för dig hur du ska ha det, om du är värd eller inte att ha det bra. Det är du som tar ansvar över ditt liv. Så vad kan du redan nu göra för dig själv som leder till något gott idag och i framtiden?

Gå din egen väg, lyssna inte längre på vad dom som inte vill ditt bästa säger. Utan fråga vid varje beslut leder detta till något bra för mig och mina barn om du har några? 

Barndomen har format hur du är idag, du har upprepade gånger fått höra andras sanningar, nu när du är vuxen kan du utvärdera varje sanning du fått höra, är det verkligen sant? 

Vad har du för negativa tankar som styr idag? Kan du stanna upp varje gång du hör sårande ord både från dig själv och andra och fråga dig själv stämmer det verkligen? Ofta när vi vill göra något bra för oss själva så kan lilla “djävulen” på axeln komma och skrämma upp oss med kommentarer “Du är inte värd det här!” Vem tror du är!” Du är dum i huvudet – du kommer inte klara av detta!” Vad händer om du andas lugnt och bekräftar där kom den tanken – okej, jag fortsätter att göra bra saker för mig ändå. 

Jorda dig själv

Våga ta steget att gå på den utbildning du vill, våga söka det jobb du vill, skriv ett bra CV för att få ett jobb, skriv en matlista om du vill gå ned i vikt, ta en promenad under höstens härliga solstrålar och känn vindens lätta smek på kinden istället för att lyssna på “måste” göra listan, våga säga nej och sätta gränser och se vad som händer med dig själv. 

På så sätt kan du börja tycka om dig själv mer och mer. Bit för bit och för varje bra sak du gör i livet. Lägg huvudet tryggt och nöjt på kudden när du ska sova,  och var stolt över vad du  åstakommit idag. Känn hur du blir mer självbejakande, trygg, litar mer på dig själv och fulls upp med självkärlek till dig själv. Det tomma hålet gapar inte längre i ensamhetens tomma gap. 

Med detta sagt menar jag inte att du måste älska dig själv för att bli älskad, för det behöver du inte. Du är värld all kärlek oavsett om du älskar dig själv eller inte. Tänk dig en liten bebis, vem älskar inte denna lilla liv oavsett om hen skriker och bajsar. Nej, vi älskar för att bebisen är just bebisen som person. Det gäller även dig som vuxen du är älskvärd oavsett du älskar dig själv eller inte. Och du kan börja älska dig mer av den andres kärlek, alla vi människor behöver gemenskap och goda tillitsfulla relationer.  Dessa råd är för att stärka upp dig själv så att du vågar leva livet mer fullt ut och vågar bejaka dom idéer du får. Och när du bejakar dina behov har du lättare även se energitjuvar, personer som du inte tycker om, narcissiter, psykopater och kan välja bort dom. 

Kärlek 

Saga