Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Sakralchakrat

Dagens budskap – Sakralchakrat

Kortet idag kommer med ett viktigt budskap. Den vill förmedla att du just nu är väldigt känslig för negativa energier, processad färdig lagad mat och tillsatser.

Acceptera din känslighet och försök att undvika händelser, smärtsamma hårda relationer och saker som får dig att må dåligt.

Hedra din känslighet och umgås gärna med likasinnade. Om du utsätter dig för negativa saker kan du bli förvirrad och få kroppsliga symptom som domningar och stickningar. Det är kroppens sätt att tala om att något är inte bra för dig och du behöver göra förändringar. Det är lätt att ta till flyktmekanismer som alkohol och socker för att dämpa oron. Det finns mer sundare sätt. Ett är att meditera, sätt dig på en stol, låt fötterna få kontakt med golvet, känn in hur det känns, känn in dina tånaglar. Känn in dina händer både undersida och handrygg, känn in dina naglar. Känn in din andning hur trivs du bäst att andras genom nästippen, via bröstet eller via magen? Börja sedan andas, fokusera på när din utanding börjar sitt så i 5 minuter varje dag. När det dyker upp en tanke, acceptera aha, där kom den tanken och se tanken som en fjäril som flyger iväg från din handflata lätt och enkelt, sen fokuserar du åter igen på andningen. Konsten är att inte börja fundera vad tanken betyder utan direkt låta den flyga iväg igen. Sättet får dig att upptäcka alla tankar och lära dig att inte gå igång på dom. På längre sikt kan du sen slippa blir oroad över dina tankar och du kan börja lösa uppgifter och problem på ett lättare sätt när du slipper tävla om din uppmärksamhet med tankarna.

Med kärlek Saga