Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Försoning

Dagens budskap – Försoning

Dagens budskap vill förmedla vikten av försoning. Det kan vara en före detta kärlekspartner, vänn, familjemedlem eller arbetskamprat.

Om du har en nära anhörig på andra sidan betyder det att han eller hon kommer till dig idag för att förmedla följande: “Jag ber så mycket om ursäkt!” “Jag har sett din förtvivlan och dina tårar över att jag inte fanns där för dig”. Nu när jag kom till andra sidan fick jag uppleva hur destruktivt jag levt och hur det drabbat dig/er hårt. “Jag vill säga att jag älskar dig och vill gärna få vara en bättre version av mig till dig nu, jag vill vara en bättre far eller mor till dig och en bra mor/far förälder till dina barn.”

Det kan vara så att den före detta partner är på ingång för att du ska kunna läka och se hur er relation var. Du kommer se med klarare ögon hur partner var mot dig. Du kommer kunna axla av skuld och lägga problemen där de hör hemma. Du kommer se vad du inte vill ha i nästa relation. Försoning är bra för att kunna gå vidare. Försoning behöver inte betyda att ni ska komma bra överens utan du försonar dig med dig själv och det som varit och därmed förlåter dig och är mer medkännande mot dig själv.

Med kärlek Saga