Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Om du blir orolig fokusera på att tjäna

Dagens budskap – Om du blir orolig fokusera på att tjäna

Lägg din energi på att förbättra världen, fråga dig själv vad du kan göra för att det ska bli bättre. När du ändrar din uppmärksamhet till att hjälpa andra så kommer du att attrahera det du önskar.

Det kan vara så att du har något du kan lära ut på nåt sätt eller så kan du sprida värme till omgivningen som har en helande verkan. Om du blir orolig när du ska utföra ditt arbete eller projekt med tankar som surrar i huvudet som ” kommer jag klara av detta?” Tänk om dom inte tycker jag är bra nog eller inte tycker om mig? “Tänk om jag misslyckas?” Då är det egot, rädslan som styr och förstör, acceptera nu sa den rösten så här, men byt fokus med att göra något annat för att bli av med tankarna. Eller bara gör det du tänkte göra.

Ett exempel kan vara att du ska ha föreläsning och innan du ska upp på scenen så har du flyktbeteenden som tankar “jag ska klara det”, du förbereder kroppen, du läser manus och går igenom stax innan, du känner en inre oro och kroppen börjar svettas, plötsligt blir det svårt att andas och du börjar djupandas och blir ännu mer nervös för att klara av att prestera i föreläsningen. Stopp! Erkän för dig själv nu tänkte, upplevde jag dessa symptom och sluta genast med att försöka förbereda minutrarna innan. Isället bara gå upp på scenen, det kommer att gå per automatik, för jag antar att du gjort det innan och har en rutin i det hela. Det är bara rädslor som får oss ur balans.

Kan liknas vid en ping pong match:

Jag ska lyckas och tänker positivt – Negativa rösten: nej, du misslyckades förra gången.
Nu har jag övat – Det kommer ändå inte gå.
Nu har jag övat upp min röst – Det hjälper inte du kommer att bli hes, det brukar du ju bli när du är orolig.

Sanningen är att ingen av dessa röster kommer att vinna och matchen tar aldrig slut. Däremot kommer du att bli sämre på dina uppgifter för när du utför uppgiften kommer tankarna gå till att göra bra ifrån sig, prestera och du är inte närvarande i mötet eller uppgiften, du kommer att skapa en orosvana och ditt mående kommer att bli sämre.

Med kärlek Saga