Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Lyssna på din intuition

Dagens budskap – Lyssna på din intuition

Det det du får till dig nu är helt rätt. Lyssna på rösten vilket hjälper dig att göra rätt val i situationen. Budskapen som du får är verkliga. Lyssna även på dina känslor känns det positivt eller negativ? Lita på känslan. Du känner av andras energier om dom vill dig väl eller inte. Så lita på din inre röst känns det fel så är det fel. Blunda inte för varingssignaler och hitta inte på ursäkter till andras dåliga beteenden. En gång dåligt beteende lika med igen gång, 2 gånger fundera vad är detta och 3 gånger samma beteende är ett mönster och då ska du lämna när det gäller vuxna relationer.

Om du tvivlar och är osäker tänk på något helt annat så att du inte fastnar i negativa grubblerier. Bryt mönstret, gör något bra för dig som att gå och träna, ta en promenad eller lek med dina barn. Du kan även säga “hur kan jag hjälpa någon nu?” (Inte den som är oförmögen att förändras och saknar empati). Små enkla medel som att ge en kram, ett leende, öppna dörren eller liknande då bryter du negativ cirkel och börjar attrahera goda saker energier.

Du har en naturlig kontakt med andligheten, lita på ord och känslor som kommer till dig. Du kan höra budskap från nära och kära som gått bort. “De kan vara “Jag älskar dig”, “Jag är stolt över dig”, “Allt ordnar sig”, “Förlåt”, “Jag har det bra här”, det kan även vara så att du får medla budskapen till andra som behöver höra dessa ord. När du önskar kontakt med nära som gått bort be först Ärkeängel Mikael om hjälp så att han vakar över ert samtal och står för beskydd. När du är klar tacka den borttågne och Ärkeängel Mikael för upplevelsen.

Med Kärlek