Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Ha ett öppet sinne

Dagens budskap – Ha ett öppet sinne

Detta kort dyker upp som hjälp för att hitta din själsfrände. Han eller hon kan skilja sig från den vanliga personligheten du brukar dejta eller dras till.

Kortet vill även förmedla att du redan har mött personen men att du inte har sett personen som en möjlig partner. Så lär känna människorna du möter även om det saknas pirrande känsla från början. Du kommer även lära känna dig mer och få eventuellt en ny vän.

Våga även öppna upp om dina tankar och känslor och önskemål inför dina vänner eller andra. Så kan de bolla tillbaka och du växer med insikter. Vänner kanske har en möjlig partner i sin bekantskrets i åtanke till dig. Det vore bra att umgås med dina vänner mer oavsett om du redan är i relation eller inte. Du kommer att få förnyad energi och glädje in i livet och till relationen med din kärlekspartner.

Till dig som är singel vill Romantik änglarna ge dig försäkran om att sann kärlek är på väg till dig. Ha tillit att du är värd en fin relation och kompromissa inte med partner som inte är bra för dig. Ta hand om dig, gör bra saker för dig, agera för att få det bättre med olika saker, lek, busa, visa medkänsla med dig själv och andra människor oavsett om du är i en kärleksrelation eller inte.

Så sluta kontrollera hur han eller hon ska vara, se ut, när du ska träffa personen. Ha tillit till änglarna det sker i rättans tid och är på väg till dig.

Med kärlek Saga