Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Ekonomi

Dagens budskap – Ekonomi

Pengar och karriär kan ofta vara en känslig fråga i relationer. Kortet idag vill hjälpa dig att släppa stressen kring just pengar och arbetsliv så att du kan njuta av livet i stort och smått.

Även om karriären kan leda till tillfredställelse så behöver du även balansera livet, kärlek, lust, busighet med lek och skratt. Njuta av att bara vara och inte ha en massa brus som TV och andra sociala medier. Låta alla måsten ligga och vila och låta dina sinnen får återhämtning, våga vara lat, våga känna friheten av att ha all tid i värden för ingenting. Ibland kan vi känna att för mycket frihet kan vara skrämmande att vi då tar på oss flyktbeteenden och måste ha “att göra listor”. Frihet ger dig tid till reflektion, hämta in dina behov, känslor, närvaro, energipåfyllning och glädje. Du får även bättre självkänsla och medkänsla. Du kommer på nya idér till förbättring i tillvaron. Relationerna förbättras.

Du kan bestämma dig för att en vecka framåt ska du varken tänka på jobb eller pengar. Du kan kommunicera med din partner om mer rättvis ekonomi exempelvis procentuell fördelning ut efter vem som tjänar mer ska också betala mer av alla era gemensamma kostnader. Till dig som saknar arbete och har sämre ekonomi, har tankar som surrar hela tiden med oro kring ekonomi. Ta en vilopaus och bestäm dig att denna vecka ska jag varken tänka på pengar eller jobb. Tillåt dig vila i tillit att allt kommer att ordna sig och gör fina saker för dig själv, njut av en promenad, gå till stranden, skogen, påta i trädgården, skriv, busa med barnen, skratta, måla, träna eller annat lustfullt. När du sen slappnar av kommer du förhoppningsvis hitta nya lösningar. Sen kan du skriva ned och svara på frågor “vad kan jag göra idag för att förbättra min ekonomiska situation” och agera därefter.

Med kärlek Saga