Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Flirta

Dagens budskap – Flirta

Flirta genom att bjuda på dina lätta energier till andra. Le och sök ögonkontakt med andra, var lekfull, nyfiken och lite små busig. Det behöver inte alltid handla om sex och lust utan mer om lekfullhet. Du öppnar upp ditt hjärta med glädje och har lättare att möta någon. Om du redan lever i en relation så kan flirtande ge mer passion i relationen. Lever du ensam kan du attrahera en ny kärlekspartner eller nya vänner. I nya vännerslag kan du ha större möjligheter att presenteras för en ny partner.

Var öppen le och säg hej oftare, det ökar att få nya vänner, ny partner och ökar även din livsglädje.

Och kom ihåg att busa med dina barn eller andras barn. Barn har en förmåga att leva här och nu, har kärleksfulla energier och bus i blicken. Se och bli inspirerad av deras livsglädje.

Har du svårt att känna lätta energier och bär på tunga energier, så låtsas. Har du någon vuxen förebild som du önskar ha mer av liknande sätt. Härma personen, låtsas och uppför dig likadant. Istället för att se dig själv som trött, energilös och svart med tunga ok på axlarna. Släng bort oket, gå med lätta steg, le, ställ frågor, var nyfiken på folk så ska du se att även du kan, ofta handlar det om val man gjort och ser på sig själv med. Likaväl kan du välja vara glad som sorgsen. Det är rollspel och ett ansvar som man tagit på sig i unga år som du inte längre behöver bära på. Välj att vara glad och flirtig istället, de är du som bestämmer.

När du vågar vara modig, kan ångesten komma krypandes en liten stund, men om du är feg så tappar du bort dig själv!

Med kärlek Saga