Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Dagens budskap – Ärkeängel Mikael

Dagens budskap – Ärkeängel Mikael

Du är inte ensam för Ärkeängel Mikael som är en kraftfull ängel och som vakar över skyddsänglarna och alla människor på jorden är med dig i denna stund, så du är trygg.

Det är han som upphäver dom händelser som uppståt av rädslobaserade tankar och känslor. Han skyddar dig och dina nära och ger dig mod att förändra situationer som skrämmer dig. Förändringar som byta arbete, lämna en relationer då kan du be om hjälp av ärkeängel Mikael för att våga gå emot dessa rädslor. Ju mer du vågar gå emot dina rädslor utan en massa ursäkter eller flyktbeteenden så blir det lättare för varje gång du ska gå emot rädslan. Rädslor är bara vilka känslor som helst, ibland så bygger vi upp senarier om att vi ska få utskällning eller att människor är elaka om vi sätter gränser, men vi behöver göra det ändå. Vi behöver stå upp för oss själva. Vi behöver vara den vuxna föräldern åt oss själva och skydda oss från sådant som inte är bra för oss.

Han kan även vägleda dig vilka steg du ska ta härnäst och hjälpa dig att upptäcka vad som är ditt livsändamål om du ber om det.

Med kärlek Saga