Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Änglabudskap för vecka 47

Änglabudskap för vecka 47

Den här situationen har sin grund i ett av dina tidigare liv. Be änglarna att hjälpa dig att minnas, släppa, lära och läka från dina tidigare erfarenheter.

Du har fått detta kort för att du har erfarenheter och känslor från tidigare liv som påverkar situationen du frågar om. Du bär med dig välförtjänt visdom från detta tidigare liv; tillåt den att vägleda dig i den nuvarande situationen genom att lita på dina aningar och din magkänsla. De intuitiva impulserna härstammar från den kunskap du tillägnat dig i ett tidigare liv – lita på den!
Människor från detta tidigare liv ger sig tillkänna för dig under det här livet, däribland familjemedlemmar och en själsfrände. Du har karmiska band till alla dessa människor. Dessa relationer kan ha varit smärtsamma i den förflutna, men nu har du en möjlighet att balansera detta karma och bryta reinkarnationscykeln om du vill.

Övning

Ärkeängel Raziel är den ängel som hjälper dig att förstå, ta till dig och läka dina minnen från tidigare liv. Uppsök en tyst plats och säg, högt eller tyst:

“Ärkeängel Raziel, kom till mig. Hjälp mig att förstå (beskriv din nuvarande situation eller fråga) genom att vägleda och hela mig när jag går igenom mina forna minnen och relationer. Jag ber dig att hjälpa mig att balansera all karma med alla inblandade i den här situationen, i alla tidsriktningar. Kära Raziel, hjälp mig att upptäcka, läka och släppa all gammal begraven smärta. Nu och för alltid. Tack”

Om din kropp skälver när du säger detta så tyder det på att du lyckas släppa gammal undertryckt smärta. Om du har minnesfragment från tidigare liv så skriv ned dem så att du kan utforska dem vidare tillsammans med en regressionsterapeut eller genom att lyssna på en vägledd meditation på cd.

Med värme och kärlek

Saga