Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Seriösa medium

Seriösa medium

Vad är seriösa medium kan man undra? Jag skulle säga att det är en person med stort hjärta och vilja att hjälpa andra. Som tar sitt arbete som medium på högsta största allvar och inget som någon hobby att utöva lite då och då. En seriös medium ser det som sitt kall och tycker gärna om och arbetar mycket, har ett stort intresse för spiritualliteten. Mediumet ska ha stor integritet, ödmjukhet och empati och vilja andras bästa när hon utger sig för att vara medium.

Oftast har hon haft sin förmåga ända sen barnsben, men ibland kan man utveckla den efter stora livshändelser och trauman. Hon ska även jobba med sin egen personliga utveckling hela livet. Livet är ett lärande varje dag. En person som hittat sig själv på riktigt lyssnar ärligt på sina budskap hon får från universum. Hon vet vad hon vill, har en stor tillit till sig själv och lyssnar alltså inte på den “negativa inrerösten”, därför är hennes svar mer sanna, för dom kommer från en stark inre kärna som utvecklats till en stark blomma.

Hon/han bör även fortutbilda sig inom mediumskapets olika områden och ha ett lyssnande öra för lärdomar och andras erfarenheter. Ha en nyfiken och öppen syn på människor och tillvaron. Stor erfarenhet får man av livserfarenheter som man går igenom om man vågar stanna upp och känna efter vad som händer, ha tillgång till sina känslor och tankar i samspel med varandra.

Med kärlek Saga