Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Änglabudskap för vecka 48 Tvillingsjäl

Änglabudskap för vecka 48 Tvillingsjäl

Svaret på din fråga har att göra med ett kärleksförhållande som har andlig grund.

Du fick det här kortet därför att din tvillingsjäl är involverad i svaret på din fråga. En tvillingsjäl är en kärlekspartner som kommer från din själsgrupp. Det betyder att han eller hon är “den rätta/e” ur ett själsfrändeperspektiv.

Tvillingsjälar inkarnerar ofta tillsammans under sitt sista jordeliv, då reinkarnationscykeln är fullgjord och all karma har balanserats. Innan dess inkarnerar dock tvillingsjälar normalt inte samtidigt. Istället erbjuder de sig att fungera som varandras andliga guider. Det kan alltså vara så att din tvillingsjäl vägleder dig från andra sidan och hjälper dig på alla områden i livet, inklusive kärlek till en själsfrände.

Övning

Skriv ett brev till din tvillingsjäls skyddsänglar. Inled brevet med “Kära änglar som skyddar min tvillingsjäl”, och uttryck sedan alla dina känslor, tankar och frågor om ditt kärleksliv. Avsluta brevet med att be dessa änglar förbereda dig för att träffa din tvillingsjäl eller själsfrände och att arrangera detta möte. Du kommer att känna igen din tvillingsjäl eller själsfrände omedelbart och du kommer inte att hysa några tvivel i hjärtat eller sinne när du står öga mot öga med honom eller henne.

Med Kärlek Saga