Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Experthjälp spådam ger vägledning, budskap och healing

Ängla budskap för 46

Ängla budskap för 46

Var uppmärksam på dina idéer. De är gudomlig vägledning som har sänts som svar på dina böner. Börja våga lita på dig själv och dom tankar, känslor och idéer som dycker upp. Börja ge dig själv det du behöver och sätt sunda gränser som kommer vara förlösande för dig och frigöra mer energi. Fler kärleksfulla möten kommer in i ditt liv och ger glädje.

Änglarna vill be dig lita på och följa upp de idéer som du nyligen fått. De är svaren på det du har sökt i din nuvarande situation. Du vet redan nu sanningen och det bästa sättet att gå tillväga. Lita på denna vägledning och handla på ett lämpligt sätt. När du hedrar dina idéer svarar universum med att skicka ytterligare stöd till dina hälsosamma förändringar i livet.

Du kan även behöva rena kronenergicentret, det chakra som styr din förmåga att länka till universum. Ditt kronchakra kan blockeras om du avfärdar din inre vägledning som önsketänkande eller allmän kunskap. Kom ihåg att geniala idéer började med dagdrömmande som utvecklades till underbara intentioner.

Övning

Ärkeängel Uriel är den gudomliga visdomens och kunskapens ängel. Sitt lungt och stilla och säg:

“Ärkeängel Uriel, kom till mig nu för att rensa och balansera mitt kronchakra. Jag ber dig hjälpa mig att stärka min tro på och tillit till idéer som kommer till mig. Hjälp mig att förverkliga mina gudomligt vägledda idéer.” Tack.

Veckan vill även ge budskap om tredje ögats chakra

Det är tryggt för dig att se kärleksenergi i alla dess former, såsom änglar, auror och syner.

Det här budskapet kommer till dig som svar på dina frågor om din framtid. Du har syner om dig själv och du undrar om de är verkliga eller bara inbillning. Änglarna försäkrar dig att det är riktiga insikter du får och de vill uppmuntra dina andliga gåvor. Du är naturligt klärvojant och det styrs från ett energicenter mitt emellan dina fysiska ögon som kallas tredje ögat. Änglarna skickar klärvoajanta meddelanden till dig som du uppfattar för ditt inre öga som former, färger, mentala filmer, ord, drömmar, känslor och så vidare. Du kan också få meddelanden via din fysiska syn som återkommande talsekvenser (111, 444 etc), ljussken och saker som förflyttar sig, eller genom tecken och symboler som fjädrar, regnbågar, moln och mynt.
Änglarna vill hjälpa dig att väcka upp ditt tredje öga helt och förstå dina andliga syner. De vägleder dig att lägga märke till och lita på allt du ser för din inre syn med dina fysiska ögon.

Övning

Sitt i stillhet och säg:

“Ärkeängel Rafael och klärvoajansens änglar, kom till mig och omge mitt huvud med er helande energi. Rensa bort gamla rädsloenergier, entiteter och andra blockeringar eller intrång ur mitt tredje öga.”

Ta djupa andetag medan änglarna utför sin “andliga kirurgi” för att justera din andliga syn. För dagbok över dina syner och be änglarna om hjälp att tolka dem.